Kenyataan

1. Finals gua baru habis. Sekali gus menjelaskan kenapa blog ini dah lama tak di-update.

2. Markah untuk semester ni sudah keluar. Alhamdulillah peluang pulang beraya cerah.

3. Member-member pun dah ada yang grad. Kejap betul 4 tahun rasanya. Tak lama lagi, giliran kami pula enshaAllah.

4. Boleh perlahan-lahan main playlist lagu raya dah ni.

5. Ramadhan keempat di Jordan enshaAllah. Moga peluang kalini digunakan sebaiknya. Ameen.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D