Cubaan

1. Aku dah penat mencuba.

2. Kalau aku cuba pun, bukan aku yang tentukan akhirnya. Orang lain, ya orang lain.

3. Mencuba sehingga habis dan mengharapkan dengan cubaan itu perkara akan terjadi seperti yang kita mahukan?

Hidup tidak semudah itu.

4. Harapan kalau diletak pada manusia, tak kemana lah ia. Letaklah harapan di tempat yang sepatutnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D