Eksklusif

Aku suka simpan barang yang aku sayang elok-elok. Biarkan orang lain tak tahu, biar hanya aku yang kenal, hanya aku yang tahu.

Tapi kalau barang memang lah senang. Nak simpan orang?

Orang pun ada hidup dia, ada dunia dia, ada kenalan dia. Mana mungkin aku simpan dia untuk aku sorang je. Mana mungkin hanya aku yang kenal dan tahu dia.

Susahnya nak mencari yang eksklusif untuk diri sendiri.

4 ulasan:

  1. halah, bini kau nanti mesti paling exclusive untukk kauu.

    BalasPadam
  2. Nak cari bini yang eksklusif tu yang payahhh

    BalasPadam
  3. aku faham perasaan aku man, dan merasainya.

    tapi tulah, kalau nak yg eksklusif, kita sendiri kena eksklusif kan diri kita dahulu utk si eksklusif.

    herm

    BalasPadam
  4. bukan najib daud9 Disember 2012 5:19 PTG

    nak like comment najib daud.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D