Alasan jarang update #1

Antara sebab aku dah jarang update belog adalah kerana keupayaan aku untuk mendapat sambungan internet yang stabil dan berterusan adalah payah. Lebih payah daripada cuba memecahkan telur dengan sempurna menggunakan sebelah tangan.

Tak percaya? Cuba buat. Kalau dah boleh, contact aku lepas tu kita sembang panjang, ok?

1 ulasan:

  1. kalau tahun depan kita beradu siapa lebih hebat pecahkan telur sebelah tangan tanpa sememeh seperti setahun lepas, mahu?

    sekarang, prektis diam diam dulu.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D