Barli Ais


"2021 nanti dah takde jam-jam ni dah"
"Kenapa?"
"Masa tu, kereta semua dah boleh terbang,"
"Mana Yad tau kereta time tu dah boleh terbang?"
"Yelah, mesti dorang tengah reka-reka sekarang,"
"Yad tau tak 2021 tu berapa lama lagi?"
"Tahu *bilang dengan jari* Lapan tahun lagi,"
"Sempat ke lagi lapan tahun nak ada kereta terbang semua?"
"Sempat je, empat tahun dia design apa semua, dua tahun dia pasang kereta tu, dua tahun lagi dia letak enjin sayap tepi semua lah,"
"Confirm ni ada?"
"Confirm! Dia mesti dah reka-reka punya sekarang, jangan risau lah,"

Nasib baik aku umur tahap dah boleh mengundi, kalau UPSR pun belum lepas dah mati-mati kena gebang dengan adik aku.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D