185

"Good things come to those who wait,"

Ayat ni sesiapa memang tak boleh nak sanggah. Cuba engkorang puasa penuh istiqamah dan setia menahan nafsu dari terbit fajr sehingga terbenamnya matahari.

Peh nikmat berbuka tu memang terbaik. Penuh dengan kelazatan.

Tambah-tambah kalau juadah tu percuma, dah kira best thing dah tu bukan good things.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D