184

Kalau berlarutan, mungkin aku rasa tim bola sepak Sepanyol patut dicalonkan sebagai salah satu wonders of the world.

Cilake dia punya power mengalahkan Goku atau Ultraman. Tak pernah nak kalah. Bangang betei.

Kita tunggu World Cup 2014 nanti Itali main, kita tunggu.

3 ulasan:

  1. aku rasa itali makin lemah, keeper hebat dah takde.

    BalasPadam
  2. aku cuba untuk guna taktikal spain mase main futsal tapi gagal..

    BalasPadam
  3. salam takziah untuk fan italy.hewhew

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D