Zaman muda dulu

Gua blogging boleh tahan hebat. Takat belas-belas komen satu post tu tadehal. Ada apa apa hal pun, semua masuk blog dulu, Facebook boleh tunggu nanti. Dapat member blog pun agak ramai, dalam lima, enam tujuh orang lah.

Tak hebat mana, tapi bagi gua, time tu agak terisi la masa lapang. Sekarang gua acap kali bosan. Mohon share blog brothers and sisters yang masih aktif blogging. Gua nak masuk balik dunia blogging ni.

"Sekarang manada orang blogging sangat dah, lapuk sial, kalau update manada orang nak baca,"




p/s : Gua nak changing domain blog. Mohon cadangan, _____(?)___ .blogspot.com

2 ulasan:

  1. honestly, i miss your writing.
    because that was the first thing i knew about you.

    okbye.

    BalasPadam
  2. luke....happy birthday! :) dono how to contact u.hehe.anis ghafar..if u still remember la.haha.kbye.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D