Sebab musabab blog ini bosan


Sebenarnya................... aku dah tulis post cukup punya panjang tadi, lepas tu tetiba arem jadah time nak publish dia tak kluaq dan tak save. Jadi aku terpaksa tulis balik tapi aku malas. Bagi intipati sudah lah.

1. Aku ada Twitter pasai tu dah tak layan blog. Pasepa?
2. Twitter tak annoying.
3. Twitter takdak autoplay lagu arem pa tah.
4. Twitter takdak widget jadah pa buat berat page nak load.
5. Twitter ada 140 limit character jadi mesej yang nak disampaikan mudah dan jelas toksah dok tulis post panjang lebar tapi hanya mau cakap saya kluaq dengan boifren makan Tutti Frutti kemudian tangkap gambaq sekeping lantas pulang ke kampus.
6. Kalau ampa nak, follow lah Twitter aku.
7. Kalau ampa taknak pun takpa, pasai aku bukan jenis I follow U, U follow me back.
8. Hat noob takdak Twitter toksah susah susah buat Twitter semata-mata nak follow akaun aku. Segan aku aih.
9. Tahniah Harimau Muda dapat mara ke final.
10. Cibai ang Fakri naseb ang skor gol kemenangan ja, kalau tak memang aku continue maki ang.

1 ulasan:

  1. jgn kasi blog ini 'mati', luqman.
    -baddrolbakhtiar

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D