Kasi segerombolan update sikittt

InsyaAllah cuti musim sejuk kali ini, aku akan ke Italy dan Malta. Sape-sape yang rasa geografi dia takde lah hebat mana, mohon google.

Aku dah malas nak terangkan. K


2 ulasan:

  1. malta tu sejenis minuman kegemaran aku tuh.

    BalasPadam
  2. Kalau beli Malta satu tin kira dah sampai situ ke?

    Kahkahkah

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D