Fakta II

Salam 24MB ke arah maksimum.

Selama ni bukan aku malas update, tapi maklumlah. Internet macam siput sedut. Bila sedut kuat sikit, macam dah nak keluar isinya, tapi tak keluar pun. Sama lah macam internet rumah aku DULU. Bagi harapan palsu.

Tapi....

Sekarang tidak lagi. Sekarang dah guna 24MB.

Tak payah tanya lah laju ke tidak. Kalau korang baru nak suakan anak panah ke arah ikon Google Chrome, aku tengah download Blu Ray filem lagi 0.01% dah nak habis.

Nak cerita dia punya laju tu.

Tapi aku ingat lagi pesan mak ayah, depa pesan jangan riak. Jangan takabbur. Jadi sebagai anak yang taat, aku akan patuh.

Aku still akan update blog ni dalam 6 bulan sekali? Orait? Salam kelajuan tak terjangkau 24MB ke arah maksima.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D