Soalan untuk semua

Brader brader akak akak random yang tulis kat shoutbox sambil tinggalkan link dia cakap

"I really enjoyed reading your blog,"
"Ur blog is refreshing and cool!"
"Ur writing is superb,"

Boleh pakai ke? Atau setakat nak bodek aku suruh bukak link blog depa? Sorry, aku tak makan pujuk rayu rasuah atau seumpamanya.

Sama macam Mail Lambung.

Good will win over Evil tetap maintain sampai ke hari ni. Kebaikan tetap akan menang. Pasaipa?

Pasai Ustazah Siti Norbahyah tetap menang walaupun Ah Cai dan Mail Lambung dah bersatu. Tahniah Sepah :)

5 ulasan:

  1. speaking about sepah..aku teringat, ada sorg tu name die Amir.. aku macam kesian habis kat die. kene kutuk gile2 kot. sori btw cant meet untuk green lantern..

    BalasPadam
  2. blog kau femes lah.
    dan mantap lg tuh.betul la diorg tulis.


    xD

    BalasPadam
  3. Asif : hahaha brader tu. Takpelah, insyaAllah nnt ada rezeki jumpa lagi :)

    Ammar : jgn nk mengada sgt mar. Hahahaha

    BalasPadam
  4. salam w.r.b,memang makan dalam lah,kdg2 wujud jugak orang nak publisiti kat blog ni,ade orang nak buat bisnes,popular dan sbg,terpulang kpd niat :)

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D