Pertanyaan

It came to my mind this evening since aku dah tinggal blog aku ni bersawang selama 2 bulan something lah.  So aku adalah terfikir kan,

"Ada lagi ke orang baca blog ni?"
"Siapa je baca eh?"

So, itu jelah pertanyaan aku kepada anda, yang masih membaca.

p/s : Knock knock, who's there? Are you poison? Are you a cure?

4 ulasan:

  1. saya baca.

    BalasPadam
  2. Aiy...I read it- it's not that bad, your blog I mean.

    BalasPadam
  3. menunggu update dan bila ada, terus click. itu saya. silent reader blog ini. ( no more )

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D