Mulut tempayan

Gua takboleh nak komen lebih. Yang penting, mereka yang ada lemah semangat, darah tinggi, diabetes, dan penyakit penyakit berbahaya sila take note. Video ini mengandungi unsur unsur 18SG.

Oh ya, kepada ibu-ibu mengandung, juga jangan tonton. Takut kang kempunan ke mengidam ke, nanti anak-anak uols kluaq rupa macam ini. Ngeri yuuu.


Ini bukan hasil kerja effect photoshop, adobe effects, sony vegas mahupun secikai windows movie maker. Malah, ini juga bukan hasil kerja tangan Makcik Hajjah Sittapatahakupuntakingat. Ini memang real punya.

Nama brader macho lagi hensem ini adalah Francisco Domingo Joaquim, berasal dari Angola dan yang amazingnya, beliau baru berumur 20 tahun. Jadi kenapa mereka yang agak agak terpikat dengan kebolehan beliau, jangan risau. Beliau masih muda. Dan mulut dia boleh expand sampai 6.69 inch long. Hebakk sunggoh mung!

p/s : Ini mulut kalau tak simpan rahsia memang kena sangatlah kan?

2 ulasan:

  1. scary pun ada dowh.

    kejadian Tuhan, pelbagai :)

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D