Tengah malam

Esok lusa kita tak tahu apa akan terjadi bukan? Maka hendaklah kita bersiap-sedia menghadapai apa jua kemungkinan.

Ah, apa aku merepek ni. Malas lah pulak nak tulis. Bila baca blog lain, buat aku rasa nak update pula. Idea takde pun dok tenung je skrin laptop tu berejam. Tercungap-cungap cari idea.

Tapi aku rasa macam dah takde makna. Haha blog ni dah macam takde pembaca je. Aku nak tulis apa pun dah tak tahu, kalau dulu bolehla sindir sindir member, masing-masing baru keluar sekolah, internet ni dunia kedua mereka. Nak keep in touch katanya.

Tapi sekarang pun dah ada member lain, member syok lain. Standard lah. Life must go on. Takkan nak berada di takuk yang lama. Kalau macam tu tak ke mana lah kita yob.

Maka, mati kutu lah aku tetiap hari tak tahu nak buat mende. Orang lain dok sibuk sampai tengah malam kelasnya. Ekstra kurikulum lah apa lah. Banyak betul.

Duduk jelah dekat situ kebosanan. Scroll scroll scrooll scccrrrooooollll. Mana mana yang patut.

Entri ni pointless. Serius. Tolonglah, kembalikan sinar dalam hidup. Kemablikan 'fun' tu. Jadah betul takde hape boleh buat sini. Ok lah, cerita panjang pun tak guna. Fun tu tetap takde. Hmpph. Buang karan aje.

p/s : kugenggam angin semalam kunyanyikan jadi lagu.

3 ulasan:

  1. scroll kat tumblr.
    sgt fun utk org yg tade fun. geh3.

    BalasPadam
  2. yeah....everyone keep busy with other commitment...but our telationship stay prominent...

    BalasPadam
  3. yeah....everyone keep busy with other commitment...but our relationship stay prominent..

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D