Tahun Baru dah tak bermakna apa-apa lagi

Semenjak kau duduk berjauhan, apa kau boleh buat hanya lah tengok movie dan mengeluh bila Arab mula buat hingaq dekat luar main hon dan bakar bunga api.

Nak join, memang tak ah!

...nak nak kalau suhu pun dah 3 darjah celsius.

Azam tahun 2011 kali ni cukup padat dan ringkas, tak perlu nak kusut kepala tulis panjang lebar macam tipikal orang selalu buat. Barangkali mungkin kerana sudah terbukti azam-azam tahun tahun sebelumnya masih lagi belum tertunai.
Maka untuk elak perasaan berdosa dan rasa hina pada diri ini, aku akan simpan kemas ketat-ketat azam tu hanya untuk diri aku. At least kalau aku tak buat pun kau orang tak tahu ye dak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D