Going away

So recently, my modem rosak. It was filled with water sebab kitorang letak the modem outside the window and unfortunately that day adalah hujan sangat lebat 3 darjah celcius ketika kami sedang tekun mengambil peperiksaan.

So the modem rosak. And it would costs us around 174 dinar (bloody hell mahal gila ^&^#$@$@) untuk dapatkan modem baru.

Dan untuk mengelakkan kekurangan bajet ketika melancong insyaAllah semester break nanti, sudah menjadi keputusan kami serumah untuk hanya purchase modem tu after the hols. So rumah kitorang takde internet sekarang dan apparently terpaksa merempat di rumah orang untuk mendapatkan internet connection.

Sedih bukan?

And, oh yea. 1 Jordanian Dinar adalah bersamaan dengan RM4.45 so do your own calculations dan beruntunglah kamu kerana utk dapatkan internet connection di Malaysia adalah sangat murah. I guess.

And destination untuk hols kalini mungkin ada yang dah tahu. Entahlah. Maybe tunggu jelah gambar gambar dan update :p

Sumpah poyo.

5 ulasan:

  1. no wonder lesap terus.

    haih, jealousnya holiday!!!
    im sure u guys cam melancong x hengat dunia.

    BalasPadam
  2. well, if u have the chance :D

    BalasPadam
  3. honeymoon time kawin laaa baru best.

    ha k bye takde kaitan haha

    BalasPadam
  4. honestly, mmg takde. hahahaha well, girls boleh la. tunggu husband je bawak honeymoon.

    kitorang laki kena lah bersiap sedia. kehkehkeh

    BalasPadam
  5. jalan2 mana?? kasitau la..

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D