Hidung

Sambil tulis, tisu dah berlambak gua habiskan. Bukan untuk benda lain, tapi untuk hidung gua. Ini lah orang cakap, hargai masa sihat. Dah sakit baru terngadah.

Perit tahu tidur sambil hidung tersumbat. Dia punya azab mungkin aku dan Tuhan saja tahu. Taktahu lah kalau ada antara korang yang tahu. Bermacam-macam cara dah dicuba. Hidung masih tersumbat. 

Esok pulak exam.

Great! (-.-) 

p/s : Maaflah. Letak emoticon sikit, baru orang kata ada feel membaca.

2 ulasan:

  1. syafakallah luqman.. orang kata baring effective nk stop KEJAP pengairan penghidungan.. ye ke? tak tahu. tapi aku try jadi.. ;p

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D