Susah senang silih berganti

Kadang kadang hidup tak selalunya indah, ada kala kau kat bawah, then suddenly kau dah kat atas.

Bukan senang nak capai atas tu, but hey, siapa kata hidup ini mudah? Nak mudah ada cara, tapi caranya pun, harus ada susah juga. Sebab tu bila ada kesusahan, di sebaliknya ada juga kesenangan.

Percaya lah doh. XD

2 ulasan:

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D