Kejujuran.

Honestly aku dah rasa give up. Yea, mungkin korang fikir macam macam tapi entah kenapa aku tetap rasa camtu.

I have a bad feeling. Terlalu awal untuk rasa tapi idk. The feeling is just there and it is strong. Kuat. Sampai aku nak ignore pun susah. Maybe I need a friend who really understands but yea. Saying is a lot easier than doing right?

Post ni gedik dan mengada. Ya mungkin tapi honestly aku rasa dah putus asa. Dah takde semangat. Cakap tak guna. Nak buat susah pula. So sometimes aku simpan je benda ni. Tapi munglin dah lama aku pendam rasa ni. Entahlah. Minta maaf banyak sebab aku memalukan korang or hurt you.

Dah. Aku pun tak faham. Harapnya mungkin ada yang faham.

Harapnyalah....

2 ulasan:

  1. kenapa ni luqman?
    n kenapa kaw deactivate fb?

    sorry lah kerana tidak slalu bertego sapa n bertanya kan keadaan kaw di fb or blog skrg. saya sedang dlm fasa malas ditambah pula dgn final yg makin hmpir. harap anda elok2 sahaja di sana. :)

    BalasPadam
  2. believe in HIM.nobody's perfect, that is what human is ought to be , SHOULD be.mistakes are there to be learned, not to be regreted and to be fret only.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D