Istilah

Bila aku rapat dengan orang, kata aku ada itu lah, ini lah.
Bila aku malas nak bergaul, kata sombong lah itulah ini lah.
Bila aku malas nak berkenalan, kata aku introvert lah apa lah.

Kalau nak berkawan pun jadi isu, memang susah lah.
Kalau dah memang tak kisah, tak perlu nak kisah lah.
Jangan bila depan berlagak tak kisah, belakang ambil berat cam harom.

Itu &#$%@$ namanya.
Dari dulu aku dah rasa, sampai sekarang pun kena, memang susah ah.

Benda tak faham jangan buat buat nak faham. Kalau baca faham, ada lah kena mana patut.

4 ulasan:

  1. buat tak tahu sudah.

    weyh,aku final esok.

    BalasPadam
  2. heh.setuju la weh.
    manusia memang mcm tu.
    belakang ambil berat cam harom en.

    tah pape.bajet baik.tch.

    BalasPadam
  3. okay, setuju :)

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D