:D

Salam, lama tak dengar cerita apa khabar?

Aku honestly dah malas sikit nak tulis. Kalau nak kata sibuk tu, takdela sangat kan? Tapi tulah. Hati dah tawar untuk menulis kot. Maybe semangat baru dah muncul. Poyo habes.

Honestly, aku selfish orangnya, jangan salahkan aku. I am what I am. Terima atau tidak, itu bukan hak aku. Itu hak kau. Tapi entahlah, sikap ini mungkin nampak ignorant ya, tapi aku hanya berlagak sedemikian mengikut keadaan tertentu sahaja. MUNGKIN.

Boleh aku simpulkan yang aku bukanlah diri aku yang sebenarnya kat tempat aku kini. Honestly aku tak rasa diri aku selesa di sini, tapi maybe sebab aku dah banyak kali cuba adapt dengan macam macam keadaan, maka aku rasa 'gembira' di sini. Jangan salahkan tempat, salahkan diri.

Kalau tak berkorban, mana nak dapat. No pain, no gain. Juga no gain, no pain.
Jadi tak payalah beria sangat nak berusaha. Sekadar mampu sudah.

Aku tak suka sangat orang panggil aku dengan merimakan bunyi akhir. Aku rasa itu cam gedik sikit. Dan aku kurang suka la sebenarnya. Memang tak suka. Jadi, nak panggil, panggil lah luq. Itu aku prefer, panggil luqman pun cukup.

See, aku dah terpaksa dedah nama aku dah. Pfft. Sudah lah, malas taip. Salam. Bai.

2 ulasan:

  1. panggil luq pun aku dah geli sebenarnya HAHAHHAHAHAHA tapi nak taip luqman lambat ._. tapi aku tak panggil kau luq dalam real life punya lah

    ADA ORANG PANGGIL KAU 'MAN' KEEEEEEEEEE

    BalasPadam
  2. oh okay,bye.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D