Sengal

Boo yah! Ramadhan da nak habes dah, mari tingkatkan amalan kitaaaaaaaa
(Ni memang ayat standard nak abes Ramadhan la )

Lu jangan bikin macem macem. Aku rasa macam nak quit ah jadi mat Kamera. Hahahahaha
Biar jadi yang ditangkap gambar sudah ah. Malas ah nak fikir panjang. Hahahhaha

Oke lah, aku update sengal je ni. Bosan sanye. Dah lama tak online. Dan aku dah dapat kasut Supra, thanks ah Ewan Jade ( Bukan nama sebenar )

Nice, Bai. Salam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D