Cuak.

Dah tiga minggu kat Malaysia, bahagia so far Alhamdulillaaaah.

Kelas dah mula, lecturer tak nak buat kelas online ke? Mana mana geng sahabat sejati ukhuwwah serumpun Malaysia sederap langkah masuk syurga grad bersama ape tah kat Jordan tu bantu bantu lah kami yang tersangkut di Malaysia ni. Haha

Salam 1 Malaayaaaaaaaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D