You got served

Gua dah dapat layout baru. Ada orang dok merengek nak komen gamaknye. Lepas ni kalau gua nampak lu tak komen, memang gua bantai tampar laju-laju.

Kalau bukan muhrim, gua lapik baik punya dengan kain. Nipis selembut sutera kata Softlan.
Tak pun guna besi kimpalan aja. Baru syokk.

Pelik sungguh apasal takde layout lawa yang compatible dengan new blogger template ni ya. Nak kurangkan persaingan terhadap template asal barangkali. Masing masing guna layout sendiri bikin, nama blogger nak letak mana? Takde sense of credibility langsung.

Oke lah, dah penat taip. Salam.
p/s : gua bukan mat emo dah, baru sedar rambut botak, sekarang gua nak jadi budak skinhead la. Punk pun macam ranggi jugak. Kehkehkeh

2 ulasan:

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D