Truth hurts

Salam. Remember that mohdkhairuddin thing? Aku rasa macam it is some sort of promotion lah. Hahahaha macam company or drama series or what ever lah tapi pendekatannya sangat menarikk dan dramatik yah?Hahahaha

" weh, aku ada benda nak cte kt kau, "
" ohh,yeke?Pasal ape? "

........

" takpelah, tak jadi, " :D
" cepatlah, apa dia? "
" taknaklah. malas. "


JANGANLAH BUAT CAMNI KAT AKU. AKU TAK SUKA OHH.
Eventhough sometimes I do it, but I do it sebab I do think that you really cant handle it. Macam surely benda yang aku cerita tu akan buat kau tersinggung atau terasa lalu down tiga hari tiga malam so yeah, sebab tu aku taknak cerita kat kau faham tak ? ? ? Tapi jangann lah buat camni kat aku sebab I am perfectly fit and ready to hear any stories from you no matter what it is about. And I am used to people talking about me so aku akan terima seadanya apa pun cerita tu tentang.

So pleaseeeeeeeeeeeeeeeee janganlah buat camnii. Wuuuuuu T.T
Tak suka ohh.

2 ulasan:

  1. aku rasa, aku cam dialog tu. so, aku nak cakap la,
    aku tahu kau punya curiosity sangat tinggggi. and aku juga macam tu. bila kau buat cite separuh jalan, aku bengang la jugak. nak tahu jugak, tapi aku buat-buat tak kisah, sebab nanti aku geram lak ngan kau sebab kau tak nak cite. so, aku pun macam ala-ala nak balas dendam kat kau, sekali kau macam nak mara lak. so aku decide nak bia je kau dulu, bia kau sejuk dulu, then aku cite. itu saja.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D