Terharu T.T

Just some random pictures. Seriously, it is RANDOM :p


Pergh. Paling kanan wuuuuuuuu.

Friendship at its best :)

Cubaan meneggelamkan piramid untuk mainan ikan. FAIL

One of the best things about Jordan :D

( caption has been removed by admin )

Expression menjaga booth the whole day pakai Baju Melayu lengkap.

Ze place to live during summer

Star Wars Theme Song

Makanan Somalia yang berasa seperti dodol. Si ri us.

Pergh #1

Pergh #2.


Voila. Siap. Toldya its RANDOM :)
28 HARI LAGI NAK BALIK OMAIGODDNJDSGFDBFKVSKVKYTURTHJKFSKDFAICNSJ.

Zee Avi - First of the Gang to Die :))




11 ulasan:

  1. ilham elani serius kurus bai.

    BalasPadam
  2. sumpah terliur tengok makanan tu semua cis cis :D
    btw, nice photos (:

    BalasPadam
  3. WMN : jgn mention hahaha
    lula (?) : haaaaaaaa tulaaa, bila nak blanje? (ok,random gila)
    furqon : apa yg bagus? -.-

    BalasPadam
  4. hye HAHA. kamu ni sape senanye?stdy ane?

    BalasPadam
  5. waaah, apakah nama mknan 'pergh#1' tu. menarikk. :p

    BalasPadam
  6. lola : haaaaaaaa, cari lah sendiri. ini misteri wuuuuuuuuu -_-

    cely : ni masa makan kt Chilli's, name de apa tah. tak ingat. tapi dia sliced steak, then ada udang. then ada ayam sikit sikit. best :)

    BalasPadam
  7. ..pencinta spOra..2 Ogos 2010 3:14 PTG

    su ri us..pali spora terbaekkk..hahehihu..

    BalasPadam
  8. malas lah nak cari2 sendiri~bgtaw teros taley eh?

    BalasPadam
  9. lynn : hahaha tak best la. cari ah nama terkacak tu kt mana mana :p

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D