Sahur

" Kalau kau nak kejar yang dicipta, kau kejar Pencipta tu dulu !! "

....Gua dah agak, bukan senang nak tackle awek. 

Let love spread alone and reach out to you,
For love is indeed blind,
And it will seek out whenever;
and wherever it wants you.


Hati dan perasaan bukan mainan brada,
Masa kini mungkin kau nun di atas,
sebentar lagi mungkin kau di bawah,
Hukum alam ciptaan Tuhan, siapa tahu?

3 ulasan:

  1. chillex, blaja duluu. :)

    BalasPadam
  2. macam pernah baca ayat kejar-mengejar tu.

    from kumin's twitter probably.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D