Pokcik Mokcik kabo doh

Orang sokmo kate aku besar. Aku besar sangat ke? Pelikk jugak kan. Yelah, dah setahun tak balik Malaysia bahaya jugak.
Nanti bila balik entah apa akan terjadi. Hahahahaha Tak best jugak jadi besar ni kadang kadang. Sebab? Sebab uhhhhhh. ( Thinking )

Okay, tak. Best gile kalau kau macam agak besar atau sederhana. Sebab aku takdelah sederhana sangat. Kehkehkeh. Lagi pun, nenek aku dan adik beradiknya pernah berkata,

" Hok laki besor gagoh dakpe doh. Tadok masaloh, lawa belake. Hok puang ni haaa kene jage skek, "

Gua gelak tersipu-sipu. Kehkehkeh.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D