Permintaan

Gua dah fikir betul betul dah ni. Habis masak dah ni. Agak hangus jugak, sedikit garing.
Oke, hambar sangat.

Gua rasa gua kena cari isteri yang rajin, sebab gua ni macam malas sikit. Plus, nak yang macam manja manja gedikk sikit. Hakhakhakhak.

Gedikk betul. Menyampah.
Part agama tak yah cerita lah, gua harap kalau calonnya nanti pakai purdah oke jugak. Ala-ala macam ni haa


Kehkehkeh. Jangan cakap gua demand. Ini hasrat hati je. Ameeeeeeeeeeeeen.

8 ulasan:

  1. huiyo. amek borang lu. ada interview. hahaa

    BalasPadam
  2. alaaaaaaaaaaa....asal edit??aku xpkai purdah..k..cancel minang lu..hak3!

    BalasPadam
  3. borang?interview?mcm nk apply scholarship je..bpe lu nk bg sebulan?

    BalasPadam
  4. ahahha pakai purdah tu optional. muahaha.

    gua bg ikut u punya servis, kalau pandai jaga hati, masak sedap. tinggi lah. HAHAHAHAHA

    BalasPadam
  5. ahahahahahahaha!blek mesia nnt kite runding..hak3!

    BalasPadam
  6. taste gue pon y suke g masjed .. x DEmand kan tuuu

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D