Kekejian

Gua tak sangka Jordan sanggup block blogger punya site.
Nampaknye terpaksa la gua ikut jalan belakang ni, vtunnel namenye.

Tapi kenapa dia block ea?
Gua agak ini semua gara gara gua update kerap sangat ni. Kerajaan risau prestasi menurun barangkali, kalau begini lah gayanya, terpaksa la gua study lebih kuat.

Oke lah, gua nak pergi habeskan Megaman X5 yang gua baru dload, lepas tu ada dua tiga lagi game gua kena habeskan.

Esok pulak, exam.

Terbaek. Doakan gua. Kehkehkeh

5 ulasan:

  1. haha. harap harap mesir tak sekepala dgn jordan. gudluck la. cepat cepat balik malaysia. musim durian tak abes agi. ngee :D

    BalasPadam
  2. ala,,die block sbb kau nak exm ni.
    nnti ok la tu.
    hee;)

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D