Things I want before the end of this year.

1. A new phone since yang sekarang punya dah rosak.Well,mainly maybe sebab that day masa kat Schweiz,during sledging,I fell into a 3531412412 ft thick snow.

Only my left arm got sunk into the snow, holding my phone.Rubin Irbid betul.Habes rosak von aku.

2. A pair of new sneakers.Hehehehe Specifically the Supra Skytop II.Kehkehkehkeh

I hope you're reading this,yes. Its youuuuuuuuu :D

3. Duit raya banyak sikit.Haishhh.Makin kopak plak bila dah hujung tahun -.-

4. Canon G11.Well,I think I've made up my mind.I'm going for it rather than a DSLR.Mainly because budak rumah aku dah dua orang nak beli DSLR.Takkan aku pun nak DSLR? Tak ada kelainan lah macam tu.Haihss.


But still,the thought of buying one is still under great consideration.Sighs.

5. Nak makan Makanan Melayu dan Malaysia sepuas puasnya.Serius.

Dahlah,aku dah bosan cerita.Haihss.Makin hilang sifat bercerita aku sekarang ni.Ishh ishh ishh.
Salam :D

4 ulasan:

  1. weh beli G11 doh ade jual waterproof casing. kalau ko beli slr x de waterproof casing. serius bes gila doh kalau boleh tangkap gambar celup2 dalam air. x kisah ah beli lambat sikit ke ape, yg penting ko ade option nk beli waterproof casing tu.

    GO G11 GO!!

    BalasPadam
  2. perghh, mkn tu tk bole blahh. haha

    BalasPadam
  3. G11 is a super sweet high end compact camera with all the DSLR functions.

    But you cant shoot at high fps (if you love snapping action pics). And compacts dont excel in lowlight conditions.

    GO for G11 if you love shooting landscapes.

    The waterproof casing is not so cheap.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D