Bukti parents aku agak aptudet.

So apparently my parents dah give themselves a gift for their birthday which is quite surprising sebab ini sangatlah mencuakkan obviously.HOW COME THEY CAN HAVE THE DESIRE TO BUY THOSE KINDA MOBILES??JANGAN CAKAP LEPAS NI DORANG ADA IPOD PULAK SEGALA JENIS MACAM GADGET WUUUUU T.T

INI MESTI IDEA AYAH AKU T.T


So now you see why I don't add him.Dahlah kawan kawan dia pun ada Facebook acc lepas tu add aku as friend which makes me more miserable.I had to approve them sebab they caught me commented their daughter's status.Padahal sekali tu jelaaa yang aku comment nye.Isk isk isk.

Honestly sekarang ni aku cuma pasrah je balik Malaysia takut nanti ada pulak soalan killer tengah tengah pergi beraya rumah kawan kawan parents aku macam,

" Auntie tengok,Luqman bukan main lagi Facebook "
" You tau tak anak you ada Facebook? "
" Luqman bukan main lagi kat Facebook,nama Facebook pun bukan main, "

Lepas tu memang aku tunggu jelah jelingan mak aku dan surely dia akan reply,

" Ohh yeke?I taktau pun dia ada,dia tak cakap pun "

Lepas tu dalam kereta akan bermula lah perbualan yang sumpah memang aku tak boleh elak.Isk isk isk.
Sudahlah.Aku nak bersara lah dari Facebook T.T Layan Friendster lah.Kuno kuno pun kuno lahhh.


p/s : bagi yang tak faham apa aku tulis,rujuk sini.I mean,klik sini lah.

8 ulasan:

  1. it's convenient kot, sebab tu beli. haha.

    BalasPadam
  2. i mean untuk apa pun? haha.
    cuakk betul

    BalasPadam
  3. HAHAHAHAHAHAGAHAGHAAGHAGAHA ASAL COMEL SANGAT PARENTS KAAAAAUUUUUUUUUUUUU

    BalasPadam
  4. HAHAHAHAHAHAGAHAGHAAGHAGAHA ASAL COMEL SANGAT PARENTS KAAAAAUUUUUUUUUUUUU

    BalasPadam
  5. -.- apa yang comelnyeeeee.haish

    BalasPadam
  6. comel nye ayah n kaw berbalas email. :)

    BalasPadam
  7. -.- comel ke?aku rasa orang lain mcm lg comel je ;p

    BalasPadam
  8. mengalami situasi yg sama.
    -_-
    malasnye nk approve.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D