Revived.

*tiup debu.
*batuk batuk.
*sapu sawang.

Ehemmm,Salam.

First time gua tak update belog dengan begitu lama.Ye lah,semenjak insiden di bawah ni aku tetiba pulak jadi trauma.Nak nak pulak ada some random guy yang komen kat post bawah ni guna nama ayah awak.AHGAHAGHAGHAGAHGAHGAHAHAHA.

FYI,my dad takdela se'skema' tu nak guna nama AYAH AWAK. -.-" Lagi elok dia pakai nama samaran.Lagi pun,dia sibuk lah.Takde masa kot nak layan anak dia sembang lebat bicara hebat kat sini.Satu point di situ! :D

Exam dah habes.Gembira di hati agak jelas.Lepas je exam terus tersenyum gembira.Pengajaran daripada exam kali ni,first instinct itu sangat tepat weh.Kau jangan sesekali ragu ragu dengan the first instinct.Nak nak kalau korang dah selalu ulang kaji kan?Tiap tiap jam baca buku.Laptop letak tepi simpan kemas dalam beg free JPA bagi.

Seriously dah takde modal weh nak tulis.Tapi update sikit jela pasal tuan empunya diri wallaweh.
1. Orang kata makin kurus.Gua balas gua rasa makin muda.Rasa macam Zac Efron dalam 17 Again.Amacam?Sebijik bukan?Silap lain bangasa dan agama je.Ehemmm.

2. Sejak kebelakangan ni,rasa macam perasaan cinta dan rindu tu mula berputik.Bukan apa,entah lah.Rasa makin lama makin menghayati setiap benda.Tengah makan coklat pun boleh ingat adik belikan coklat Kinder Bueno dulu tuh.Isk isk isk.Sedih betul kalau ingat balik adik aku.Dah lah kacak macam abang dia.Bergaya lagi.Silap jarak umur jauh je.Moga besar nanti maintain terkacak macam abang dia wallaweh.

3. Rentak belajar dah dapat tapi tak de lah nak score gegila kan?Setakat cucuk angin dengan top scorer tu boleh lah.AHAHAHAHAHAHHAHAHA Tak, si ri us.

4. Jordan dah makin panas.Suhu purata setiap hari 22 Celcius wehh. (Aku saje nak bagi poyo sikit dengan rakyat Malaysia,sini 22 pun dah kata panas weh.Sila jeles sekarang.) Perkara ni memang gua nak tekankan.Maklum lah,orang Malaysia bising suhu makin naik kat sana,kat Jordan pun nak lah merungut jugak.Heh Tapi walau apa pun,tetap bersyukur berada di bumi Anbiya'.Ardhul Kinanah bak kata member.

5. Dah duduk 6 bulan kat sini baru aku rasa malas nak online.Maybe sebab dah tau apa nak buat kat Jordan kot.Lepak makan tidur enjoy study.Lu cakap semua bisa buat brader.

6. Belog makin merepek jangan nafi weh.Kalau ada modal sebenar baru aku cerita.Kalau takde,memang harapan lah nak mengupdate.Kalau nak mantap lagi,buatkan formspring untuk aku.Kita main tanya soal jawab kat situ.Soalan private pun bisa jawab.

7. Currently addicted to pea coats and yang sewaktu dengannya.Minta member tolong survey,kat Malaysia takdelah pulak.Isk isk.Nak beli online risky lah jugak.Kepada mereka yang tak tahu apa yang saya nak cari,baju tu (Oke,it is more towards jackets and coats ) macam ni lah.Antara sample ye.



So,lebih kurang macam kat atas ni lah bebaju yang saya mahu tu,Harga boleh rindu brader.Jangan risau.AHAHAHAHA.
Tapi aku paling berkenan yang bawah sekali.Hoyeh hoyeh.

Aku rasa macam itu je kot so far.Jumpa lagi insyaAllah. -.-" Pelik gila ending aku kali ni.Sopan gitu.
Salam,sekian.

15 ulasan:

  1. Bawah sekali. Bawah sekali. Hehe :D

    Kau ni kan luke, kelakar lah. Haha. tergelak aku baca kau punya post ni.
    ending tak boleh blah. hahahahahaha.

    BalasPadam
  2. hahahaha. tak boleh funny lagi ke? mmg buat mee gelak la baca post nih.

    -mee-

    BalasPadam
  3. hahahaha. tak boleh funny lagi ke? mmg buat mee gelak la baca post nih.

    -mee-

    BalasPadam
  4. nenek ak cakap, org dok jauh ni cepat tacing2..

    BalasPadam
  5. cari dkt topshop tak pun zara

    BalasPadam
  6. simpan laptop?
    yola..

    tp lu memg skorer la der..
    da la maken tuf.
    saspek la lu..

    BalasPadam
  7. woot. pea coats. ntahla, kalo aku nmpak pea cots aku tringat adam lambert. 0.0
    hoho.
    (tak sgka kau agk suka bgaya yaa)

    BalasPadam
  8. baju(s) macam style jejaka gay.

    BalasPadam
  9. dhee : ending apa yang xle blah?ahaha

    mee : ohh thankyu.saya tahu saya funneh. :D

    nawal : aku suka nenek kau!ahah!

    anon : budak kaya bolehla baii.isk3

    faiq : lu la scorer brader.bdan pn dah mcm Lautner.

    cely : act aku nk yg mcm TOP pnyaa T.T

    fawh : saya mmg hepi thanks -______-

    anish : ofcos la weh.tgk orang la.hahahaha :O

    BalasPadam
  10. acteli, ' anish said mcm T.O.P
    huhu :]' tuuu, i was referring to that jacket. Not YOU. LOL:p
    hahahahahahhh

    BalasPadam
  11. well,if i wear it I wud likely to be like TOP,kan?kan?

    BalasPadam
  12. tak habes2 ngan T.O.P mngalahkn aku la luqe. -__-

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D