Luahan hati malam hari.

I know no Jordanians who read my blog.So I feel free to write anything I want regarding my current life.Well,maybe there is some who read but it is too few.Ahahahaha So that would be a great thing.Lovely.



I really don't know what to say,maybe these words could help you.But I still can't do it.
And I hope sooner you'll do.

p/s : you wouldn't know this until you've read previous posts.

13 ulasan:

  1. yay~pasword betol!!
    sabar yerk...
    simpan je dulu
    insyaAllah kheir.pray 4 u.amiinn.

    BalasPadam
  2. nak password!apa ni tak bg pun password.

    BalasPadam
  3. der, camne lu buat pasword tu?

    BalasPadam
  4. aku pun nak tahu, camna nk buat password tu. xD

    BalasPadam
  5. hoiyeh ! Password betol.Gigih aku meneka kau tau tak.Sehari semalam dok pikir.HAHA.asal kau cool sangat ni buat buat password semua ni.lepas ni boleh lah ye tulis entri macam mana nak buat password semua ni.

    *der,relaks ah dulu.kau muda lagi :DD insyaAllah banyak lagi masa kau.
    takyah gopoh gopoh nak tunggu hint ke apa.
    ikut flow sudah :)

    BalasPadam
  6. beating around the bushes, never works!

    BalasPadam
  7. anon : hebat kau pandai teka.ahaha

    tem : -.-"

    anon : nak menuntut boleh,kenalkanlah diri.isk3

    li zue : nanti i ajar okay?ehehehe

    MIRAUTTIKA : Ohh,thanks :)

    Cely : whutt? O.o

    kak one : i know,but what to do?isk3.

    BalasPadam
  8. chill la. adehh. cool 0.0

    BalasPadam
  9. what to do...what to do..silalah usaha lebih gigih..! sebelum terlambat weh

    BalasPadam
  10. blog cik epal pon wat password camtu..

    amende tu?? mcm cantik pulak

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D