Those who I listen to.





AND THE BEST OF ALL,







YES,I DO LISTEN TO JUSTIN BIEBER THOUGH I STILL HATE THE FACT THAT HE'S ONLY 16.

Bukan dia pun buat lagu tu.Orang lain kan?So it is accpetable la kenapa I do listen to him.Let's wait until he grows up.Tengok suara dia sama ke tak.Hmph
Grrr.Hahahaha

Dan dan dan,aku admit lah,he is a bit uhhh , good looking (?) tapi dia kan budak.Biasa lah tu.Korang patut tengok gambar dia masa dia botak dulu macam nak tiru Hoppers la.AHAHAHAHHAHAHAHA.

Google sendiri.Malas nak letak.
Btw,aku benci bila gambar jadi tak tersusun macam kat atas.Bila preview nampak okay je satu line ke bawah.Hmph.Macamana nak baiki ea?

15 ulasan:

  1. JUSTIN BIEBER terbaik kan? Comel =.=

    BalasPadam
  2. eventhough he's 16, but he managed to attracts older woman. and man i guess? huu. :)

    BalasPadam
  3. pakcik jgn risau ah rating turun ke ape.

    BalasPadam
  4. 16.. hebat kot!

    rating turun? r u sure?

    stalker awk ramai

    BalasPadam
  5. nabeehah : naseb baik blog bukan mcm fb kan? -_____-

    diha n cely : yepp,ppuan tua mcm korg.

    ulya : im happy,so?

    kiko : tak risau.tp takut kwn kwn dah xbaca :(

    nawal : cehh.ramai stalker la buat saya tak snang hati.haha

    BalasPadam
  6. it's switch foot.dan bukan lah.eheh eheh

    lifehouse ngn oasis ada lah.

    BalasPadam
  7. eheh..its just wrong typing la...


    yada,,SWITCHFOOT

    BalasPadam
  8. its just wrong typing too.haha

    SWITCHHHHHHHHHHFOOOOOOOOOOOOOOOOT.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D