Ini post kejayaan untuk semua

Salamss readers.Memandangkan aku dah lepas jawab satu paper tadi,maka aku nak raikan kejayaan ini dengan meng-update belog kesayangan ku ini.

So ada orang cakap aku racist about the previous post.Okay FINEEEEEE.Aku bukan racist cuma saja gurau gurau manja dengan korang.Oke,takdelah manja macam lebih lebih cuma errr, sikit sikit je?
Takpe kan?Keeeee TAK BOLEH?

Hari tu aku ada juga terfikir tentang diri aku.Sometimes aku rasa aku lebih seronok dikenali secara dasar dan kasar (?) I mean,bila someone dah lama kenal aku atau terlalu rapat dengan aku,they tend to hurt themselves.Alaa,macam dalam cerita movie superhero tu kan?

Oke fineee,takdela macam tu tapi do you get it?

It's like only a few yang betul betul macam rapat dengan aku dan masih boleh bertahan dengan aku.
Well,bukan bertahan lah , that sounds macam aku ni annoying dan sangat menyakitkan hati but itula pasal.Aku rasa macam when you first know me,you will see all the nice things about me.( Is it?) And bila dah lama lama,korang akan mula rasa bengang dan tersinggung dan menyampah dengan aku , KOT?

Sebab itu observation aku.Right now,people who are close to me are the ones yang aku baru kenal.Or maybe bukan baru kenal,cuma macam baru rapat.Sebab I think only those who think like me and understands me yang akan betul betul stick dengan aku until-God-knows-when.And the main reason of all this sebab aku dari dulu sekolah rendah sampai searang asyik tukar tukar kawan baik.Well,bukan lah kawan baik.Cuma mula mula,aku rapat dengan dia ni.Then ada satu event where I become close with this another person.And it goes on and on and on.Surprisingly,the same thing goes with girls TOO.

Aku bukan nak berlagak hot stuff or apa apa kat sini but itu aku.Tapi aku macam agak ummmmmm , social KOT?I don't know.Heh It's gonna be a bit surprising for the Jordanians (?) maybe sebab aku ambil sains agama and decided to go to middle east and yada yada ( Ini saya tiru Kak Tiqah sebab dia pernah paste something from my blog and didnt pay me some royalty -.-" ) but the truth is all these while my choices were greatly influenced by my mom. Macam budak budak kan?Seriously,I quitted Al Amin because of my mom,Mom applied Sains Agama for me after PMR and she changed the course from PERUBATAN to PERUBATAN TIMUR TENGAH in my application form to JPA at the very last minute. ( Luckily it paid off since I got many cooler and much more exciting things here )

Well,I hope , and I reaaaallly do hope that SHE IS NOT THE ONE WHO'S GOING TO CHOOSE WHO MY WIFE IS. -.-" That would be reaaally like , urrrggggghhhhhhhhhhhh.

So,kita cakap pasal apa ehh tadi?

...

( Okay,now aku tiru cara Lee pulak.KENAPA MESTI GAYA PEREMPUAN JUGAK YANG AKU TIRU??? )


DEM,I should publish this before it gets any more embarassing or silly.And GIRLISHH *publish*

p/s eventhoughtadiakudahtekanpublish : Post ni pendek kaaaaaan?Kurang sikit girlishh nya. :D

11 ulasan:

  1. hahaha.
    kau ni .. ngeng.

    btw, kau mmg annoying.
    suka kacau org.

    but then, kau ttp kwn aku gak kann.
    haha.


    btw, psl isteri tu..
    aku rasa kemungkinan besarnya begitu.
    haha.

    so takyah la risau psl calon kau k.

    BalasPadam
  2. okay, now we're even. any copy pasting lepas ni kita charge .50jd per entry, payment apabila dah cukup JD 10. deal???

    btw, i know people who leads a very bahagia + berkat life bila mak yg carikan calon. kuang3..

    BalasPadam
  3. bung
    cam budak2 a

    BalasPadam
  4. jaein : ak annoying kaaaaaaaaaan?tapi entahlah,aku tak suak korg sedih sedih.waaaaaaaa -.-"

    kak tiqah : okay okay.yang tu without permission only tau.HAHA

    Ohh yeke?Alamak,I just takut my mom je pilih yang I xberkenan?Ehehehehe

    anonymous : Kau ni nisah ke?HAH?
    btw,bkan cam budak budak.Aku ni muda.ckp je cmtu.

    HAGAHGAHGAHAHHAA

    BalasPadam
  5. opp..bukn nisah la
    tettt
    haha..xpasal2 je nisah kne

    BalasPadam
  6. ciss.
    tak kena lah pulak.kuang hajau betul main stalk stalk ni.

    hmph.

    BalasPadam
  7. again, another inrsting post from a guy. :)
    haha. tp btul la. kalo mak byk influnced ko kn. tak mustahil dye akn wat audition who are going to be ur wife. haa. :D

    BalasPadam
  8. -.-" ko jgnla doa yang bukan bukan dohh cely hmph.

    BalasPadam
  9. waa...xpe2.bgusla2.x perlu rsau psl calon lg.so, kmpul duet jela skarang.haha:D

    BalasPadam
  10. haha. okeh2. aku akn doakn sebaleknya. (?)
    XD

    BalasPadam
  11. ana : ohh,tq tq :))

    cely : haaa,macam ni lah.bagus bagus.

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D