I feel younger everyday and you can't do anything about it , HAH!

Salam

Aku rasa macam nak tukar layout,tapi aku tak reti lah -.-"
I know,lame gila kan aku?Tak reti nak tukar layout.Probably it is because of my laziness kot.
Aku punya tahap malas adalah sampai sometimes aku malas nak makan.
Teruk kan?Or is it fussy?
Sebab maybe the main reason is because I don't want to dirty the kitchen yang aku baru bersihkan.
If aku masak pun,I will only cook some simple stuffs.Macam Meggi.Senang je pun.Kotor pun tak.Murah pun murah.Good choice kan?Bijak tak? :D

Lately makin ramai budak budak tanya pasal hala tuju depa nak ke mana.Aku pun beritahulah saranan aku.Bukan untuk suruh dorang datnag Jordan sebenarnya but most probably sebab nak brag dengan dorang.
HAGAHGAHAHHAHAHAHA
Nanti dorang akan cakap,

"Wehh,gila best Jordan doh,"

Dan kau tak dapat pun datang Jordan.So that means I am still the only one yang kat Jordan lah from my school.HAHAHAHA.
Keji kan aku? -.-" KEJI GILA.

Aku dah lama try benda ni.Almost everytime when I am bored.
I like to google things up.
Even your name dude.YES.

YOUR NAME.

Hebat kan aku?Dan haritu aku pun tergerak hati lah nak google nama aku,LUQMAN JAMALUDIN
Guess what did I found?
HAGHAGHAHAHAHAHHA.

Kau orang google lah sendiri.KEHKEHKEHKEH (Gelak keji dan sinis)
And do tell me what you found ehh.Because it is like uberawesome cool kot.

I am really anxious untuk finish my first exam.Lepas tu baru boleh re-strategized (?) my academic plan (WOOOH,gempak gila kan bunyi?)
And then I really miss Malaysia.And I do not have anything much more to write.Sebab it's 2 am in the morning and I finished reading 40 uhhhh , or is it 60 ? pages of human body.

BEAT THAT MOMMA!

Dan obviously makin ramai doh tak komen my blog.Macam sedih la pulak.I mean,bukan gila femes ke apa,I do want to hear something from you guys.Kan?Mana tahu korang menyampah ke dengan ini blog.
Tak suka post ni.Who knows kan?Cheh -__-
Komen membina lah.Bagi aku semangat sikit.Nak post kat Fesbukk macam nanti panjang berjela.
And surely someone random akan interrupt.Oke,bukanlah interrupt.Cuma uhhhh, sibuk (?)

And ini sangat sudah memang obvious lagi terangan.
Aku dah mula merepek dan menulis dan membebel macam perempuan lah.No wonder the quiz said my brain was 80% female.
Those female mentality -.-" People do call me names dohh.Annoyed jugak.But that means they care kan?
Okay,ini dah macam vain pulak.*Abaikan.


Baiklah.Sekarang aku dah ngantuk.Bai bai.
Salams.

9 ulasan:

  1. woh memang best pun jordan.

    err..buat contest la, sapa paling byk komen dapat hadiah?

    BalasPadam
  2. aku rasa otak kau mmg mcm perempuan skit.

    even..............ehehehe.
    muka yu punnn. hahahahahahahaha.

    BalasPadam
  3. hahahah.. gugel nme sendiri!!

    x de keje ah tu..

    ak un slalu wat, kuar gmbar minah arab seksi yg ak x kenal..

    hahah

    BalasPadam
  4. "And surely someone random akan interrupt.Oke,bukanlah interrupt.Cuma uhhhh, sibuk (?)"

    ok terasa.

    BalasPadam
  5. "And surely someone random akan interrupt.Oke,bukanlah interrupt.Cuma uhhhh, sibuk (?)"

    ok terasa.

    BalasPadam
  6. one : ohh contest?boleh jugak tu.macam menarikk je.

    jaein : kau ni janganlah malukan aku.segan tau depan kawan kawan i -.-"

    nawal : heh biasa lah tu.
    dah gugel belum nama aku? ;p

    aika : its not you lah.kau kan kawan aku,and dia kan adik kau.KEHEKEHEKEHEKHEKEHEHEKEHEKEH

    BalasPadam
  7. xpyh dtg jordan~ full stop! hahahaha~

    BalasPadam
  8. gedik,
    aku nak mengaku satu benda ni.aku silent reader blog kau.
    aku rasa blog kau best.santai.
    sebenarnya ada ramai je kot yang baca blog kau.lagi lagi yang nak meng-stalker ayat ayat mengada kau.
    cuma dorang je yang malas nak comment.
    sebenarnya,aku pon taktau nak cakap apa.heeh.

    teruskan berblogging ye !

    BalasPadam
  9. -.-" siapa gedik hah cik Uttika?
    KEHKEHKEHKEHEKEH.

    Saya tak suka diintip.Buat I rasa malu dan tersipu sipu :p

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D