Turkey,Schweiz and bla bla bla.

I still cant reduce the noises out.Haha Baru belajar lah katakan.Biar buruk,baru betul kita yang tangkap.Hoho

14 ulasan:

  1. xdela.biasa je.hahaha

    BalasPadam
  2. lawa gambar.. ko pakai kamera ape nih??

    anyway..aku xjeles ah pasal aku da pena gi smue tempat uh..

    tapi satu je yg beza..waktu aku pg uh tade salji..

    lawa doh masjid uh diselaputi salji...xD

    n i like the pic kat train uh..nak curik ble? hehe

    BalasPadam
  3. lawa gambar hang semua.
    suka gambar bur-ger itu.tampak licin permukaan.
    bur-ger comel.

    BalasPadam
  4. it is a fillet o fish.hanya sebesar tapak tangan.sangat kecil tapi puas.hahaha

    BalasPadam
  5. oh ya ate3_y,aku pakai canon s3 IS.lama punya.tgh menyimpan nak beli DSLR.heh baru puas hoyehh hoyehh.
    sila lah.tu gambar buruk.google mmg xde lah.hahahaha

    BalasPadam
  6. okay saya sangat mencemburui anda. LOL

    haish nti bila time ak fly...semua tempat ak nak terbang! weeeee :D

    BalasPadam
  7. roti ke tu?
    sayang plak nak melantak hakhak..

    BalasPadam
  8. bukan roti,tapi fillet o fish.sgt kecil ye.hahaha
    dba noh,sila lah.
    sadis.kau bila nak tunjuk mesir?haha

    BalasPadam
  9. gediklah kau.bila nak blanje aku DSLR?hahaa

    BalasPadam

I know some of you got no blogger account, but at least jangan lah guna nama Anonymous, susah aku nak refer nanti. Think of a name okay? Thanks! :D